Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Toubab Karité. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot Karité. De daadwerkelijke transactie wordt aangegaan met Toubab Karité.


Registreren


Indien je voor het eerst op de site van Toubab Karité webshop komt, dan raden wij je aan om je eerst te registreren. Registreren is geheel vrijblijvend. Als je geregistreerd bent, en je wilt de volgende keer een aankoop doen, dan hoef je alleen maar in te loggen met het door jou verzonnen wachtwoord en username. Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met jouw wachtwoord en username.


Privacy & Veiligheid


Toubab Karité.nl gebruikt je persoonlijke gegevens om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden en je bestelling optimaal te kunnen afronden. Jouw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden.

Levertijden

Toubab Karité hanteert standaard een verzendtermijn van 48 uur, op werkdagen. Toubab Karité levert geen deelleveringen uit, bij bestellingen bestaande uit meerdere artikelen is de laatste leverdatum bepalend.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Verzendkosten

Binnen Nederland zijn onze standaard verzendkosten 5,95 euro (incl. BTW), de verzendkosten staan los van het gewicht van je bestelling. Bij een bestelling van 69,- of meer zijn er GEEN verzendkosten!

Verzendkosten Belgie, Duitsland en Luxemburg zijn standaard 11,95 euro, de verzendkosten staan los van het gewicht van je bestelling.

Verzenden naar overige landen is mogelijk, stuur een email naar info@karite.nl , we zoeken graag voor je uit wat de kosten zijn

Wij versturen onze pakketten via Post NL  

Al onze pakketten worden verstuurd met Track&Trace

 

Betaalmethoden

In samenwerking met payment provider Sisow services bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan waaronder:

Ideal (internetkassa)

Met ideal kunt u snel en vertrouwd uw online aankopen doen.  Wanneer u internet bankieren via uw bank heeft kunt u zonder u te registreren uw aankoop doen.  

Overboeking

Met deze betaalmogelijkheid betaalt u via de reguliere bankoverschrijving. U maakt nadat u het product heeft besteld uw geld via uw eigen bank over naar ons. U ontvangt een e-mail van ons met daarin de bankgegevens, de naam van de begunstigde en het bedrag. Op het moment dat de betaling binnen is, wordt het pakket binnen de vermelde levertijd verzonden. Dit is ook voor buitenlandse betalingen.

Sofortbanking

Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken.

MisterCash

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiele instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten.

 

Zodra de betaling is ontvangen worden de artikelen binnen de vermelde levertijd verzonden. De betalingen worden uitgevoerd middels een secure en gecodeerde connection. Alle gegevens worden na het uitvoeren van de transactie direct verwijderd. Voor meer informatie mail naar info@karite.nl

 

Retourneren

Als je het artikel om welke reden dan ook niet wilt afnemen, heb je het recht het artikel binnen zeven (7) dagen na aflevering te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. 

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele plastic verzegeling eveneens onbeschadigd zijn.
Dit geldt natuurlijk ook voor niet correcte levering of ontvangen beschadigde artikel(en).

Verzendkosten zijn voor de koper.

Kortingscode

Op reeds gemaakte bestellingen kan helaas geen korting meer verrekend worden.

Algemene Leveringsvoorwaarden

Op alle bestellingen die geplaatst worden zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Klik op de volgende link om naar de algemene leveringsvoorwaarden te gaan: http://www.karite.nl/nl/algemene-voorwaarden .

Voor vragen kun je via mail contact opnemen met info@karite.nl of tijdens kantooruren bellen met 06 55164905

 

Adresgegevens:

Toubab Karité

Vlagtwedderstraat 56

9545  TD | Bourtange

 

Chamber of Commerce/KvK    14062239

BTW/VAT    NL014204897B01

 

Ook als je een product zoekt wat niet voorradig is vernemen wij dit graag. Wij zullen dan bekijken of het mogelijk is aan je wensen te voldoen. Opmerkingen en suggesties m.b.t. de website zijn ook van harte welkom!