Ervaringen van klanten

 

Mijn 1e contact met Karite-creme was een cadeautje van een vriendin. In het begin was ik niet
erg smeerderig moet ik eerlijk zeggen. Ik gebruikte eigenlijk nooit creme. Op een bepaald moment
had ik echter een heel strak gevoel tussen mijn wenkbrauwen en ben ik de creme meer gaan
gebruiken. Ik merkte een duidelijk verschil en gebruikte de creme voor mijn hele gezicht en voor
mijn inmiddels hele droge onderbenen. Nu gebruik ik de creme voor mijn hele lichaam en dat geeft
een hele rustige, ontspannen en zachte huid.
Ik gebruik hem in mijn massagepraktijkvoor mijn cliënten en heb mijn nichtje
heel blij gemaakt met deze creme omdat haar zoontje van 1,5 zo'n ontzettend droge huid had, dat hij
zichzelf stuk krabte. Nadat zij het bij hem ging gebruiken, stond de arts van het consultatiebureau
versteld van het resultaat, omdat zijn huidje er zo goed uitzag.
Karite-creme is niet meer uit mijn leven weg te denken.

Walda de Lang-Rosenthal, Massagesalon Rosenthal

 

 

Wij verkopen de karité crème reeds twee jaar in onze gezondheidswinkel aan de Dagelijkse Groenmarkt in Den Haag. En met veel succes! Zo verkopen wij de bijenwas-vanille variant veel aan mannen die een natuurlijke wax voor in hun haar willen gebruiken enadviseren we de nieuwste aanwinst, karité-neem, onder andere bij huidproblemen aan handen en voeten.
De karité crème is ook heerlijk om als voedende handverzorging te gebruiken alvorens handschoenen aan te doen.
Wij zijn er trots op dat wij deze pure crèmes mogen verkopen in onze winkel!
En het is een absoluut pluspunt dat deze mooie karité crèmes bovendien fairtrade zijn!

Wybeke & Olga, gezondheidswinkel 


Ik gebruik de karité creme nu een aantal jaar. Ik heb niet alleen last van eczeem maar ook veel acne littekens in o.a. mijn gezicht. Voor mijn eczeem hoef ik nu ik de karité creme gebruik nog maar zelden de hormoonzalf van de huisarts te gebruiken. Hier ben ik ontzettend blij mee omdat door de hormoonzalf mijn huid alleen maar dunner en kwetsbaarder werd. Daarnaast zijn mijn acne littekens minder diep geworden en mijn huid heeft een mooiere/ gezondere gloed gekregen. Dit zijn niet alleen mijn eigen bevindingen maar ook mijn omgeving complimenteert mij met hoe mijn gezicht er nu uitziet. Ik ben inmiddels echt fan geworden en gebruik de creme steeds vaker ( ook bijv. bij kleine wondjes en eelt plekken). En inmiddels is mijn vriend ( totaal GEEN man van de cremepjes ) ook fan!

Jacqueline Kortwijk

 

Ik gebruik al zo'n 2 jaar de Karité creme in mijn pedicurepraktijk en ben er zeer tevreden over!! Daarnaast verkoop ik het ook aan cliënten die huidproblemen hebben zoals eczeem en wondroos. Ik maak er ook leemverpakkingen van, ik vind het een (h)eerlijk en veelzijdig produkt.

Miranda Visscher

 

Ik gebruik Creme Karité zeker al een aantal jaren voor het gezicht ( dag en nacht) en ook als body en handcreme. Het is heerlijk en weldadig voor een droge huid en zeker in de winter. Voorheen gebruikte ik een normale dagcreme een paar keer op een dag, maar dat is met deze creme niet nodig. Beide geuren vind ik prettig, ik gebruik ze om en om.

Birgitte Tijdink, Berg en Dal

 

Ik gebruik de creme nu ongeveer 2 jaar en vind hem geweldig. Ik heb namelijk heel veel last gehad van een gesprongen huid en ruwe handen. De ene na de andere creme heb ik uitgeprobeerd, ze hielpen meestal enkele dagen, daarna kwamen de klachten terug, (jeuk, branderigheid en huidscheurtjes) om moedeloos van te worden.Ik wrijf mijn handen nu 2 maal daags in en of het nu koud, warm of vochtig weer is.......gewoon perfekt! Bij dit alles is het een mooi gegeven dat het een eerlijk natuurprodukt is.

Marry Schouten

 

Ik ben zeer tevreden over de resultaten van Karité, Je kunt het echt overal voor gebruiken , van top tot teen. Je moet wel opletten dat je een altijd een schone spatel gebruikt. Je kunt de creme dan zelfs ook gebruiken voor de beschadigde huid. De heling gaat supersnel en zonder littekenvorming. Als nachtcreme in deze tijd kan ik geen betere voorstellen. Voor de handen en voeten is deze creme zeer bijzonder, want dat de handen/voeten zacht en soepel worden is vanzelfsprekend.Maar dat na langer gebruik de pigmentvlekjes verdwijnen en de handen/voeten er jonger eruit gaan zien is een super resultaat.
 
Mijn advies voor dit produkt is: Probeer het uit dan merk je het vanzelf,
voor de prijs hoef je het niet te laten. 

Loes Lamers , Schoonheidsspecialiste

 

Voor mij is het heel belangrijk om steeds meer producten die ik gebruik te vervangen met fairtrade en milieuvriendelijke producten. Ik ben daarom erg blij dat ik deze creme heb gevonden die ik bijna voor alles gebruik. Ik gebruik hem zelfs voor makeup! Nadat ik de powders en blush heb opgedragen zet ik kleine accenten met de Karité voor een natural shimmer.

Pipaluk Weinhold Andersen

 

De karite creme vanille gebruik ik al een paar jaar. Voornamelijk voor het gezicht maar voor het lichaam, handen of lippen (heb altijd een klein potje in mijn tas die ik als lipbalsem gebruik) is ie ook heel fijn. Mijn man gebruikt 'm ook graag!
De creme is zo zacht en puur dat hij ook geschikt is voor baby's. Het houdt de wangetjes van ons dochtertje lekker zacht.
Af en toe wissel ik wel eens af met producten van andere merken maar uiteindelijk is de karite creme toch het fijnst!

Mei Ying Azar

 

Ik maak nu al enige tijd gebruik van de karite-zeepjes en ben erg tevreden over de zeepjes! Neem-zeep: Zeer geschikt voor de vettere en onrustige en geïrriteerde huid. Na gebruik voelt de huid droger aan en verdwijnen rode plekken. Groene klei-zeep: Zeer geschikt voor de droge huid. Vocht opnemend en er blijft een extra zachte laag achter op de huid.

Angela Bihari